Безплатен концерт ще изнесе днес Армейският оркестър на САЩ в Европа,

...
Безплатен концерт ще изнесе днес Армейският оркестър на САЩ в Европа,
Коментари Харесай

Безплатен поп концерт в София на Армейския оркестър на САЩ в Европа

Безплатен концерт ще изнесе днес Армейският оркестър на Съединени американски щати в Европа, който е в София по покана на американското посолство у нас.

Мястото е лятната сцена на НДК, а началният час - 19:30 ч.

Поканени са всички поданици и посетители на столицата, с цел да се насладят на осъществяванията на тези музикални посланици на Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа, които ще изпълнят шлагери на Бионсе, Бруно Марс, Лейди Гага, Макълмор и други.

Концертът е отдаден на 4 юли - Деня на независимостта на Съединени американски щати, и на мощните българо- американски връзки в региона на защитата, се споделя в известие на посолството.

Посолството на Съединени американски щати ще предложи гратис и типичните за американския народен празник храни - хот дог и сладолед (до привършване на количествата).

Оркестърът и войнишкият хор на Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа включват 20 музиканти и артисти от Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа. Те идват в България от Зембах, Германия. Сформиран през 1940 година, оркестърът, дружно с войнишкия хор на Въоръжените сили на Съединени американски щати в Европа, е най-голямото музикално формирование отвън рамките на Съединени американски щати и е главен армейски музикален дипломат в Европа. Войници от всички армейски формирования минават специфична селекция, с цел да показват Америка чрез музиката, като извършват шлагери от разнообразни музикални интервали и стилове – модерни радио ранглисти, Бродуейски мюзикъли и други.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР